- Pravno obvestilo -

Pravno obvestilo

Predmet pravnega obvestila

(pogoji in pravila uporabe)

Predmet pravnega obvestila je spletni portal BELI PLAMEN, www.beliplamen.si. Objavljene vsebine so informativne narave in niso pravno zavezujoče.

Prosimo, da pred uporabo teh strani preberete splošne pogoje in pravila uporabe. Z uporabo spletnih strani www.beliplamen.si uporabnik potrjuje, da je sprejel tu opisane splošne pogoje in se z njimi strinja.

Splošni pogoji poslovanja spletnega portala BELI PLAMEN

 

Uporaba spletnih strani BELI PLAMEN

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu www.beliplamen.si za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Dovoljeno je tiskanje in shranjevanje dokumentov le v osebne, izobraževalne ali kako drugače nekomercialne namene pod pogojem, da upoštevate avtorske pravice ali druga lastniška obvestila v dokumentih.

 

Avtorske pravice

Vse, kar se nahaja na spletni strani BELI PLAMEN, kot so slike, ilustracije, audio video posnetki, fotografije, ikone, besedila in druga gradiva, je zaščiteno z avtorskimi pravicami I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina. Prepovedano je vsako spreminjanje, reproduciranje, distribuiranje ali prikazovanje v javnosti tujega dela ali kakorkoli uporabiti gradiva brez pisnega dovoljenja I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina

Copyright © I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina. Vse pravice pridržane.

 

Omejitev odgovornosti

I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina ne odgovarja za uporabo spletnih strani in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vsebine spletnih strani BELI PLAMEN so zgolj informativne narave in niso zavezujoče. Spletno stran www.beliplamen.si uporabljate na lastno odgovornost. I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina ne zagotavlja, da so objavljene vsebine, gradiva in informacije vedno popolne in brez napak.  
I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina se bo trudila zagotavljati kar najvišjo stopnjo pravilnosti in popolnosti objavljenih informacij. I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina lahko kadarkoli brez obveznosti do obveščanja uporabnikov spreminja vsebine in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.

I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina ne zagotavlja, da bo spletna stran vedno delovala pravilno, da strežniki na katerih se nahaja spletna stran in z njim povezani strežniki ter preostala oprema, ne bodo okuženi z virusi ali drugimi škodljivimi elementi.

 

Blagovne znamke & logotip

Blagovne znamke, logotipi in storitvene ikone, ki se nahajajo na spletni strani BELI PLAMEN so registrirane ali neregistrirane blagovne znamke I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina.. Pravica do uporabe znamk, logotipa ali katerekoli licence, katerih lastniki je I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina ali tretje osebe, brez predhodnega pisnega dovoljena ni dovoljena. Zloraba kakršnegakoli gradiva ali vsebine, prikazane na spletni strani www.beliplamen.si je strogo prepovedana in kazniva.

 

Zasebnost

Ko brskate po spletni strani www.beliplamen.si, ste anonimni. S sprejetjem pogojev uporabe soglašate, da lahko I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina analizira neosebne podatke v zvezi z uporabe te spletne strani. V primeru nakupa storitev BELI PLAMEN nam boste prostovoljno zaupali svoje osebne podatke, kot so ime, elektronski naslov. Družba I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina jamči, da bo osebne podatke varovala kot zaupne, skladno z določili veljavne zakonodaje.

 

Povezave na spletne strani

Spletna stran www.beliplamen.si vsebuje povezave na spletne strani, ki jih upravljajo tretje osebe. I&S Aladin d.o.o. Ajdovščina ni odgovoren za vsebino in pravilnost informacij, ki se nahajajo na omenjenih spletnih povezavah. Zunanje spletne povezave, ki se nahajajo na spletni strani www.beliplamen.si uporabljate na lastno odgovornost.

-