BELI PLAMEN

Časi se spreminjajo. Vrednote ostajajo.

Globoka potreba, da ob slovesu od pokojnega izrazimo spoštovanje in sočutje do svojcev, je stara kot človeštvo. Soočenje z minljivostjo poveže ljudi. Vsak narod in vsaka kultura pozna posebne običaje in tudi obredne daritve ob slovesu. Že naša prisotnost na pogrebu je neke vrste daritev ...

Ko nas preseneti smrt bližnjega,
se želimo dostojno posloviti.


O čem razmišljamo? Živimo daleč stran od kraja, kjer smo se rodili in kjer živi družina, mladostni prijatelji, ljudje, ki so del našega življenja? Smo morda v stiski s časom in ne utegnemo naročati cvetja? Smo pomislili, da svojcev pokojnega ne želimo po nepotrebnem obremenjevati z zavoji sveč? Želimo prisluhniti želji svojcev in nekaj prispevati v dober namen?

BELI PLAMEN je sodobna oblika izražanja sočutja ob slovesu in spomina na pokojnega.

Ob pogrebu lahko namesto sveč ali cvetja odslej podarite žalno vizitko ter prispevate za trajno urejen grob in dober namen. Z nakupom paketa BELI PLAMEN – dar ob slovesu, na prodajnih mestih pogrebnega podjetja ali preko spleta, boste svoje sočutje izrazili na enostaven, vsem prijazen način, brez obremenitve okolja.
Tudi kasneje, ob posebnih priložnostih ali zgolj zato, ker vas bo k temu spodbudil spomin, boste na spletnem mestu BELI PLAMEN – v spomin lahko naročili cvetje in sveče za grob vam dragega pokojnika.

- ZA VSE PRILOŽNOSTI -

DAR OB SLOVESU

Spoštovanje do pokojnega in sočutje do svojcev lahko izrazite na enostaven in vsem prijazen način. Pošljite žalno vizitko ter namesto sveč ali cvetja ob pogrebu prispevajte za trajno urejen grob in dober namen.

VEČ > NAKUP >

OB POSEBNEM DNEVU

Če kdaj, na tisti prav poseben dan se spomini prebudijo s posebno močjo. Lepe misli, šopek cvetja ali posebna sveča. Vse je lahko na grobu, tudi če sami ne morete tja.

NAKUP >

LEPA JE MISEL

Kaj bi danes radi povedali nam dragi osebi, ki je ni več tu? Občutke pogrešanja, hvaležnosti in ljubezni lahko izrazite tudi tako, da na grob pošljete izbrano cvetje.

NAKUP >
-