V SPOMIN

Življenje se zdi kot neskončen niz doživetij.

In vendar se vse enkrat konča. Ko za vedno odide nekdo, s katerim smo delili veliko lepih doživetij, so spomini toliko bolj dragoceni. Včasih nenadoma oživijo in se zdi, da je nam draga oseba še vedno tu … Morda je to tisti trenutek, ko bomo v spomin na lepa doživetja na grob poslali cvetje in prosili, da tam nekdo resnično prižge svečo.

NAKUP >
- ZA VSE PRILOŽNOSTI -

OB POSEBNEM DNEVU

Če kdaj, na tisti prav poseben dan se spomini prebudijo s posebno močjo. Lepe misli, šopek cvetja ali posebna sveča. Vse je lahko na grobu, tudi če sami ne morete tja.

NAKUP >

LEPA JE MISEL

Kaj bi danes radi povedali nam dragi osebi, ki je ni več tu? Občutke pogrešanja, hvaležnosti in ljubezni lahko izrazite tudi tako, da na grob pošljete izbrano cvetje.

NAKUP >
- KAKO DELUJE BELI PLAMEN -
Kaj je paket BELI PLAMEN – v spomin?
Paket BELI PLAMEN – v spomin – je cvetlični aranžma s pisnim sporočilom in običajno tudi svečo, ki ga pogrebno podjetje dostavi na izbrani grob. Cvetlični aranžmaji so izdelani iz svežega in/ali suhega cvetja tako, da so kar najbolj podobni predstavljenim aranžmajem na fotografiji. Manjša odstopanja so možna zaradi ročne izdelave. Ob fotografiji paketa na strani NAKUP najdete tudi opis posameznega paketa. V primeru, da določena vrsta cvetja ali zelenja v času nakupa aranžmaja ni na voljo, bo pogrebno podjetje le-to nadomestilo z drugim cvetjem ali zelenjem enakega cenovnega razreda, enake kakovosti in podobnega izgleda. Cvetličnemu aranžmaju je dodana vizitka s pisnim sporočilom naročnika paketa. Nekateri paketi vsebujejo tudi svečo, ki je razvidna na fotografiji.
Vrste paketov
OB POSEBNEM DNEVU
  • - Žametne vrtnice
  • - Sončne gerbere
  • - Nagelj v spomin
LEPA JE MISEL
  • - Ob božiču
  • - Bele sanje
  • - Kot večnost

Opisi posameznih paketov in cene paketov so na voljo na strani NAKUP.

Kako bo paket BELI PLAMEN – v spomin – dostavljen na grob?
Na izbrani dan ali prvi delovni dan po nakupu bo pogrebno podjetje izdelalo izbrani cvetlični aranžma, natisnilo vizitko s sporočilom in celoten paket dostavilo na grob izbranega pokojnika. Dostavljeni paket bo fotografiran tako, da bo na fotografiji viden tudi nagrobnik oz. element identifikacije grobnega mesta. Kupec paketa bo fotografijo prejel po elektronski pošti.

OPOZORILO: V primeru, ko je izbrani dan dostave paketa nedelja ali državni praznik, se ceni izbranega paketa doda pribitek za dostavo na praznični oziroma dela prost dan v višini 7,00 EUR.

Za več informacij preberite Splošne pogoje.

-